Du kan boka via email på
sundbyberg@thepublic.se
På telefon: 08-509 266 10
från 10.00 (mån-fred)
Med smetana, gräslök samt rödlök
Kapris, rödlök, Dijonsenap, saltgurka, rödbetor samt äggula
Med tångkaviar och smetana.
Med tomat, basilika och minimozzarella
Serveras med aioli.
Med vitlök, chili, persilja och bröd
Med pommes, smetana, rödlök, chili och gräslök
Med smetana, rödlök, chili och gräslök
Serveras till chiliaioli
Blandade Gordal- och Manzillaoliver.
Friterade Marconamandlar.
Cheese slider med inlagd chili, karamelliserad lök och picklad jalapeno
Med pinjenötter, kantareller och parmesan
Ananas, korianderyoghurt
Vitvinskokta blåmusslor, chili, vitlök, persilja & grädde
Serveras med bröd
Serveras med vispad smetana
Mozzarella, buffelmozarella, körsbärstomater, basilika, parmaskinka, parmegiano, ruccola och kronärtskocka
Med chimichurri
Olika typer av charkuterier, kvällens ost och oliver
Klassiskt smaksatt med vanilj.
Kökets val av tryffel.
Kvällens sorbet.
ekologisk, 33cl
Måndag
Tis-Lör
Söndag
Stängt
16:00-23:00
Stängt
Är du kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper?
Vi söker just nu personal med erfarenhet och som älskar att få gäster att må bra.
Kunskap om viner, drinkar och mat är ett plus.
Skicka din ansökan redan idag till jobb@thepublic.se
Mån-Tis 10:00-23:00
Ons-Tor 10:00-01:00
Fredag 10:00-02:00
Lördag 11:00-02:00
Söndag 12:00-23:00
Måndag stängt
Tis-Lör 16:00-23:00
Söndag stängt